Napa Pilih kita

Sing spesialisasine ing produk kaca
  • Quality

    kita pabrik wis mesin lan teknisi banget, pembangunan majeng lan produksi sing kekiyatan kita.
  • saham

    Kanggo saiki model paling populer lan model standar internasional kita cukup saham supaya barang lan langsung dipun kirim.
  • layanan

    Saka produksi, Printing, packing lan kapal kita bakal sumber siji layanan langkah, nyimpen luwih biaya kanggo sampeyan.

babagan perusahaan

We Tuwuh karo Sampeyan!

Xuzhou Erose Kaca Co., Ltd. punika Supplier profesional melu ing pembangunan, produksi, Printing, packing, Simpenan, sale lan layanan saka wares kaca tubular kanggo akèh taun, lan materi iki materi pangayoman populer lan lingkungan saiki, produk utama kalebu bokor pharmaceutical kaca, laboratorium tabung test kaca lan gendul, gendul Kosmetik kemasan, lodhong panyimpenan kaca pangan, wares kaca teh, hadiah diinget lan gendul hiasan kaca, lan wares kaca selaras khusus. Produk kualitas dhuwur, modern, digunakake digunakake ing macem-macem wilayah diinget, ora mung duwe masal godhongé amba saka pasar domestik dodolan, luwih produk sing dièkspor menyang Eropah, Amerika, Asia lan negara liyane.

maca liyane