10ml amber botol parfum kaca China karo salaka emas manufaktur werna ireng pump meneng sprayer lan supplier | Erose kaca

10ml amber botol parfum kaca karo emas perak werna ireng pump meneng sprayer

Short Description:

bokor wangi kaca kita sing digawe dening cetha utawa amber kaca tubular, sawijining kekandelan punika cedhak 1mm, nanging duwe luwih transparan, kanggo wangi bahan dhuwur packing iku pilihan sing paling apik, lan kabeh wong bisa adat digawe, kaya ukuran bokor kaca, kumpa sprayer, logo, packing, label lan ing, sampeyan mung kudu kita ngomong gagasan, kita bakal menehi saran luwih, lan sumber sampeyan produk sampurna. Ayo dadi miwiti saiki.

 

Size: 10ml

Bokor gulu: meneng

MOQ: 10000pcs

Logo: Custom digawe


Detail produk

Tags Product

item 10ml amber botol parfum kaca karo emas perak werna ireng pump meneng sprayer
Material kaca tabung
Size ukuran normal utawa adat digawe ukuran khusus
Cap aluminium pump sprayer, meneng gulu
warna Kaca werna asli: Clear, amber
Printing Artwork Coating, Printing Screen, Golden printing, Silver, Printing, Frosting, Engraving, shading, Matt, Shine lan ing.
packing aman standar diekspor cartons kapal dawa kadohan
Sample Free sampel ing stok. Utawa nggawe conto minangka desain.
wektu Sample 3 ~ 15 dina
wektu saham delivery 3 ~ 5 days
wektu pangiriman akeh 15 ~ 30 days
Way Pembayaran T / T, Western Union, Money Gram
kintunan jumlahe cilik dening Express, barang akeh dening kapal segara
Tetembungane  







  • Previous:
  • Next: