Company

Xuzhou Erose Kaca Co., Ltd.  punika Supplier profesional melu ing pembangunan, produksi, Printing, packing, Simpenan, sale lan layanan saka wares kaca tubular kanggo akèh taun, lan materi iki materi pangayoman populer lan lingkungan saiki, produk utama kalebu bokor pharmaceutical kaca, laboratorium tabung test kaca lan gendul, gendul Kosmetik kemasan, lodhong panyimpenan kaca pangan, wares kaca teh, hadiah diinget lan gendul hiasan kaca, lan wares kaca selaras khusus. Produk kualitas dhuwur, modern, digunakake digunakake ing macem-macem wilayah diinget, ora mung duwe masal godhongé amba saka pasar domestik dodolan, luwih produk sing dièkspor menyang Eropah, Amerika, Asia lan negara liyane.

kaca Erose liwat taun wis tansah nganut "kualitas produk supaya urip, kapercayan lan pembangunan layanan" tujuan bisnis. Setya nyediakake sampeyan karo produk kualitas lan layanan kualitas. Duwe, tim Manajemen desain profesional darmabakti, saka desain produk, making jamur, ngecor, printing produk, packing produk, kanggo saben aspek lan pangolahan sing kaku Testing lan kontrol.

kaca Erose tansah ngleksanakake konsep tumitah Nilai customer, produk sing OEM lan Potongan, kanggo pelanggan ngarang produk kanggo ketemu karo kabutuhan saka pelanggan beda, lan terus-terusan nyedhiyani pelanggan karo solusi lan saran. eksplorasi luwih lan inovasi, lan kaunggulan.

Becik nampani kowe lan bukaan munggah wates komunikasi. We nyinkronake karo partner becik!

Babagan awake dhewe