China crimp gulu cetha botol Borosilicate kaca karo Cork tutup kanggo packing godhong teh, Candy, pangan, wiji, sampel, daya, pil lan ing. manufaktur lan supplier | Erose kaca

crimp gulu cetha botol Borosilicate kaca karo Cork tutup kanggo packing godhong teh, Candy, pangan, wiji, sampel, daya, pil lan ing.

Short Description:

crimp botol kaca gulu karo Cork tutup kanggo packing godhong teh, materi iku pangan bahan Borosilicate kaca, bisa langsung digunakake kanggo packing permen, pangan, wiji, sampel, daya, pil lan ing, lan kanggo ukuran kita duwe godos saiki, welcome to order lan barang.

 

Size: 20ml kanggo 1000ml

Dia. 37mm kanggo 78mm

Gaya: botol kaca bening karo Cork tutup, crimp gulu

Saham: 10000pcs

MOQ: 1000pcs


Detail produk

Tags Product

  item  crimp gulu cetha botol Borosilicate kaca karo Cork tutup kanggo packing godhong teh, Candy, pangan, wiji, sampel, daya, pil lan ing.
Material  kaca tabung
Size ukuran normal utawa adat digawe ukuran khusus
Cap  Cork tutup
warna Kaca werna asli: Clear
Printing Artwork

Coating, Printing Screen, Golden printing, Silver, Printing, Frosting, Engraving, shading, Matt, Shine lan ing.

packing aman standar diekspor cartons kapal dawa kadohan
Sample Free sampel ing stok. Utawa nggawe conto minangka desain.
wektu Sample 3 ~ 15 dina
wektu saham delivery 3 ~ 5 days
wektu pangiriman akeh 15 ~ 30 days
Way Pembayaran T / T, Western Union, Money Gram
kintunan jumlahe cilik dening Express, barang akeh dening kapal segara
Tetembungane  barang saiki

 

1-6

1-6 +

 

 








  • Previous:
  • Next: