pse na zgjodhet ne

Specializuar në produkte të qelqit
  • cilësi

    Fabrika jonë kanë avancuar makina dhe teknikë të shkëlqyer, zhvillimin dhe prodhimin janë të forta tonë.
  • Stoqet

    Për modele të pranishëm më të njohura dhe modele standarde ndërkombëtare ne kemi rezervat mjaftueshme për qëllim me shumicë dhe menjëherë dërgesës.
  • Sherbime

    Nga të prodhimit, shtypjen, paketim dhe të anijeve do të ofrojë një shërbim hap, Bleni më Shumë kosto për ju.

për kompaninë

Ne të rritet me ju!

Xuzhou Erose Glass Produkte Co, Ltd, është një furnizues profesional të angazhuar në zhvillimin, prodhimin, shtypjen, paketimin, aksioneve, shitjes dhe shërbimit e mallra xhami me tuba për shumë vite, dhe ky material të tashmen material popullor dhe mbrojtjen e mjedisit, produktet kryesore përfshijnë shishe qelqi farmaceutike, laboratorike qelqi tub test dhe shishe, shishe kozmetike paketim, kavanoza qelqi magazinimit të ushqimit, mallra qelqi çaj, paketim dhuratë dhe shishe qelqi dekoratë, dhe mallra të veçanta qelqi përshtatur. Produkte të cilësisë së lartë, në modë, e përdorur gjerësisht në të ndryshme të zonës së paketimit, jo vetëm që të ketë masa e gjerë e tregut të shitjet e brendshme, më shumë produkte eksportohen për në Evropë, Amerikë, Azi dhe vendet e tjera.

Lexo më shumë