kompani

Xuzhou Erose Glass Produkte Co, Ltd,  është një furnizues profesional të angazhuar në zhvillimin, prodhimin, shtypjen, paketimin, aksioneve, shitjes dhe shërbimit e mallra xhami me tuba për shumë vite, dhe ky material të tashmen material popullor dhe mbrojtjen e mjedisit, produktet kryesore përfshijnë shishe qelqi farmaceutike, laboratorike qelqi tub test dhe shishe, shishe kozmetike paketim, kavanoza qelqi magazinimit të ushqimit, mallra qelqi çaj, paketim dhuratë dhe shishe qelqi dekoratë, dhe mallra të veçanta qelqi përshtatur. Produkte të cilësisë së lartë, në modë, e përdorur gjerësisht në të ndryshme të zonës së paketimit, jo vetëm që të ketë masa e gjerë e tregut të shitjet e brendshme, më shumë produkte eksportohen për në Evropë, Amerikë, Azi dhe vendet e tjera.

qelqi Erose gjatë viteve ka gjithmonë të respektohen "cilësinë e produkteve në mënyrë që të mbijetojnë, besueshmëria dhe shërbimet e zhvillimit" qëllime të biznesit. Angazhuar për të siguruar ju me produkte të kualitetit të lartë dhe shërbimeve të cilësisë. Të ketë një ekip profesional të dedikuar të menaxhimit të projektimit, nga produkti, duke e bërë myk, i derdhur, shtypjen e produktit, paketimin e produktit, për çdo aspekt dhe proceset janë në mënyrë rigoroze të testimit dhe të kontrollit.

qelqi Erose gjithmonë të zbatojë konceptin e krijimit të vlerës konsumatorëve, më shumë produkte janë OEM dhe ODM, për konsumatorët përshtatur produktet për të plotësuar nevojat e konsumatorëve të ndryshme, dhe vazhdimisht të sigurojë klientët me zgjidhje dhe sugjerime. eksplorimit të mëtejshëm dhe risi, dhe përsosmëri.

Ngrohtësisht ju mirëpresim dhe hapjen e kufijve të komunikimit. Ne sinkronizuar me partnerin tuaj ideal?

Rreth nesh