Lajme

 • 0.5ml 1ml 2ml 3ml 5ml 10ml Scale Line Reusable Laboratory Lab Glass Pipettes Dropper With Rubber Head

  Brand: EROSE Material: borosilicate glass + rubber top head Usage:  Be suitable for chemistry laboratory,  good transferring tool for removing chemical liquid Size:  0.5ml  1ml 2ml 3ml 5ml 10ml Printing: with special scale printing, more clear display,  not falling off    
  Lexo më shumë
 • screw neck glass vials for labortoray and other usages

      Here we want to recommend you one series screw new glass bottle, it’s made by borosilicate glass,  it have amber and clear color, the cap have plastic one and bakelite one, it have been widly used in laboratory, and it also have other more usage in pharmaceutical and other si...
  Lexo më shumë
 • Glass culture test tube is waiting for you to discover more usages

  Glass culture test tube with cork lid, rubber stopper, they are always used in laboratory, but it also can be used for packing ware, it can be for packing and display more products, like candy, tea, spice, bathsalt, power, cigar, dry flowers,  wishes message gifts and more more usages, More uses ...
  Lexo më shumë
 • custom made 2ml 3ml 5ml 6ml 7ml 8ml 10ml 15ml 20ml 30ml crimp neck glass vials bottle with flip off cap

  In present market the OEM order is main developping way,  our glass vials bottle are same,  more clients choose to order own style one,  like size, shape, color, printing,  label, packing and so on,  it can bring more benefit for own products and brand,  meanwhile add extra value.   You can check...
  Lexo më shumë
 • Is borosilicate glass BPA free?

  While Borosilicate is far more durable and resistant to thermal shock than other types of glass, it is glass so breakage is still a possibility. … Borosilicate glass is hypoallergenic, lead-free and unlike a plastic straw, it is BPA-free. You can check our products for knowing more:  https:...
  Lexo më shumë
 • What is borosilicate glass bottle?

  Borosilicate glass is a type of glass with silica and boron trioxide as the main glass-forming constituents. Borosilicate glasses are known for having very low coefficients of thermal expansion (≈3 × 10−6 K−1 at 20 °C), making them resistant to thermal shock, more so than any other common glass. ...
  Lexo më shumë
 • Tubular glass vials from Xuzhou Erose glass products Co.,ltd.

  Applications / Components for: • Reagents, blood media and testing, urine analysis. • Human injectables, oral liquid dosage, dry fill, animal health products. • Perfume samplers, fragrance product launches, point of purchase, cosmetic counter giveaways. • Municipal & private water testing, en...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është qelqi borosilicate?

  Çfarë është qelqi borosilicate? Ever wondered pse disa xhami mund të shkojnë nga frigorifer në furrë dhe kthehet përsëri, ndërsa të tjerët nuk mund? Një shpjegim i plotë do të kërkonte një semestër në fizikë, duke studiuar lidhjen dendësia për integritetin strukturor dhe koeficientët e zgjerimit termik, por një të shkurtër ...
  Lexo më shumë
 • lartë borosilicate jar magazinimit qelqi me kapak tape apo kapak druri bambu

  Cilindër Containers me kapak KS ose Bamboo Kapak druri bombola Glass hermetik me kapak tape apo kapak druri bambu, ideal për magazinimin cookie, karamele, miell, Bean, erëz, drithëra etj qelqi qartë ju lejon të shihni se çfarë është në çdo kavanoz, duke e bërë identifikimin e përmbajtja e lehtë. Multi-qëllim, BEA ...
  Lexo më shumë
 • Qelqi tub me kapak tape

  Tub qelqi me kapak tape është përdorur shpesh nga laboratorët, por epruvetat me tapë tape apo të tjerët është përdorur edhe për të përmbajë disa erëza si pods vanilje në mënyrë që ata mund të mbajë të gjithë shijen e tyre dhe aroma. Disa tuba qelqi me tapa edhe objekte pastër dekorative për tu shfaqur rërë, ëmbëlsirat o ...
  Lexo më shumë
 • shishe qelqi kanë një zonë të gjerë duke përdorur

  shishe qelqi Round në industritë shkencore dhe farmaceutike janë një standard për shkak të kapacitetit të tyre mbajtjes, dhe natyra inerte prej qelqi. Laboratories vazhdimisht përdorin shishe qelqi të vogla për testim kimike dhe ruajtjen. shuma të vogla të ilaçeve janë të shpërndara në mënyrë të sigurtë në shishe qelqi me ...
  Lexo më shumë
 • qelqi borosilicate

  qelqi borosilicate

  jar Borosilicate qelqi magazinimit është një zgjedhje e mirë për të shfaqur produktin tuaj në një dyqan, ngjarje të veçantë, ose si një opsion paketimit për top-raft dhe rezervë tensionet.
  Lexo më shumë