Naha Pilih Us

Specializing dina produk kaca
  • kualitas

    pabrik urang geus mesin sarta technicians alus teuing, ngembangkeun maju jeung produksi nu kaunggulan urang.
  • saham

    Keur jaman kiwari model nu pang populerna jeung model standar internasional urang kudu cukup saham keur urutan borongan jeung geura kiriman.
  • jasa

    Ti produksi, percetakan, packing na pengiriman barang urang nyadiakeun hiji layanan hambalan, simpen deui ongkos keur anjeun.

ngeunaan parusahaan

Urang tumuwuh kalayan Anjeun!

Xuzhou Erose Kaca Produk Co., Ltd. mangrupakeun supplier profésional dina aktipitas ngembangkeun, produksi, percetakan, packing, stock, diobral jeung jasa tina wares kaca tubular salila sababaraha taun, sarta bahan ieu bahan panyalindungan populér sarta lingkungan hadir, éta produk utama ngawengku vials farmasi kaca, laboratorium tube test kaca jeung botol, botol kosmétik packing, kendi neundeun sagelas dahareun, wares kaca tea, kado packing na botol hiasan gelas, sarta wares kaca ngaropéa husus. Produk tina kualitas luhur, fashionable, loba dipaké di rupa-rupa daerah packing, henteu ngan boga beurat lega pasar jualan domestik, beuki produk anu diékspor ka Eropa, Amerika, Asia jeung nagara séjén.

maca deui