Cina 3ml mun 60ml cair gudang sampel paking vials kaca (1) pabrik jeung suppliers | Erose Kaca

3ml mun 60ml cair gudang sampel paking vials kaca (1)

Pondok Description:


  • Bahan: sagelas tubular
  • Ukuran: 3ml / 5ml / 8ml / 10ml / 12ml / 15ml / 20ml / 30ml / 40ml / 50ml / 60ml
  • MOQ: 10000pcs
  • Pamakéan: paking rupa cair jeung produk garing, cocog pikeun ubar, pencillin, sérum, test lab, E-cairan ect.
  • jéntré produk

    Tags produk

    item 3ml mun 60ml cair gudang sampel paking kaca vial
    material sagelas tubular
    ukuran Ukuran normal atanapi custom dijieun ukuran husus
    Topi Palastik screw cap, pe atanapi PTFE gasket.
    warna Kaca warna aslina: Hapus, Amber

    nampa custom dijieun pikeun warna husus

    percetakan karya seni Palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna.
    pak-pakan aman baku diékspor cartons pengiriman barang jarak jauh
    conto Bébas sampel dina stock urang. Atawa nyieun sampel saperti desain Anjeun.
    waktos sampel 3 ~ 15 dinten
    waktos saham pangiriman 3 ~ 5 dinten
    waktos pangiriman bulk 15 ~ 30 poé
    Jalan pamayaran T / T, Western Union
    kiriman kuantitas leutik ku express, barang bulk ku pengiriman barang laut

    gambar langkung:

    3ml mun 60ml cair gudang sampel paking vials kaca (6) 3ml mun 60ml cair gudang sampel paking vials kaca (5) 3ml mun 60ml cair gudang sampel paking vials kaca (4) 3ml mun 60ml cair gudang sampel paking vials kaca (3)


  • Saméméhna:
  • Hareup: