Cina vials Amber kaca essention minyak packing kaca sareng sagala pabrik logo percetakan jeung suppliers | Erose Kaca

Amber vials kaca essention minyak packing kaca sareng sagala percetakan logo

Pondok Description:

vials kaca tubular boga warna jelas tur Amber, nalika eta urang dipake keur packing minyak essentional, biasana polumeu gede ti 1ml mun 20ml, éta di beuheung screw, éta leuwih gampang pikeun muka tur nutup, cocog pikeun ulang dieusi deui, rarancang ieu leuwih cocok keur sampel packing, kawas minyak atsiri, minyak wangi, cair ubar, bubuk, Pél jeung saterusna. Ngabagéakeun kana tatanan kiwari.

 

Ukuran: 1ml 2ml 3ml 5ml 10ml 15ml 20ml

Aslina Warna: Amber, jelas

MOQ: 10000pcs

Sadia jasa ngaropéa: ukuranana, warna, percetakan, logo, stiker lable, cap, packing


jéntré produk

Tags produk

item Amber vials kaca essention minyak packing kaca sareng sagala percetakan logo
material sagelas tubular
ukuran Ukuran normal atanapi custom dijieun ukuran husus
Topi screw beuheung kalawan cap palastik atawa cap aluminium
warna Kaca warna aslina: jelas, Amber
percetakan karya seni

Palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna.

pak-pakan aman baku diékspor cartons pengiriman barang jarak jauh
conto Bébas sampel dina stock urang. Atawa nyieun sampel saperti desain Anjeun.
waktos sampel 3 ~ 15 dinten
waktos saham pangiriman 3 ~ 5 dinten
waktos pangiriman bulk 15 ~ 30 poé
Jalan pamayaran T / T, Western Union, Duit gram
kiriman kuantitas leutik ku express, barang bulk ku pengiriman barang laut
nyarios  



  • Saméméhna:
  • Hareup: