pausahaan

Xuzhou Erose Kaca Produk Co., Ltd.  mangrupakeun supplier profésional dina aktipitas ngembangkeun, produksi, percetakan, packing, stock, diobral jeung jasa tina wares kaca tubular salila sababaraha taun, sarta bahan ieu bahan panyalindungan populér sarta lingkungan hadir, éta produk utama ngawengku vials farmasi kaca, laboratorium tube test kaca jeung botol, botol kosmétik packing, kendi neundeun sagelas dahareun, wares kaca tea, kado packing na botol hiasan gelas, sarta wares kaca ngaropéa husus. Produk tina kualitas luhur, fashionable, loba dipaké di rupa-rupa daerah packing, henteu ngan boga beurat lega pasar jualan domestik, beuki produk anu diékspor ka Eropa, Amerika, Asia jeung nagara séjén.

sagelas Erose leuwih taun geus salawasna anut ka "kualitas produk guna salamet, kredibilitas sarta ngembangkeun jasa" kaperluan bisnis. Komitmen ka nyadiakeun anjeun kalayan produk kualitas luhur sarta jasa kualitas. Boga, tim manajemen design profésional dedicated, ti desain produk, pembuatan kapang, molding, percetakan produk, packing produk, pikeun tiap aspék jeung prosés nu rigorously nguji jeung kontrol.

sagelas Erose salawasna ngalaksanakeun konsép kreasi nilai customer, beuki produk anu OEM na ODM, pikeun konsumén tailored produk pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda, sarta terus nyadiakeun konsumén jeung solusi sarta bongbolongan. Éksplorasi salajengna jeung inovasi, jeung kaunggulan.

Warmly ngabagéakeun anjeun na lawang nepi wates komunikasi. Urang nyinkronkeun sareng pasangan ideal anjeun!

Tentang Kami