Cina custom dijieun 10ml Amber vials kaca sareng cap dropper hideung atanapi datar cap screw luhur, dipaké natambaan packing na tester laboratorium pabrik jeung suppliers | Erose Kaca

custom dijieun vials kaca 10ml Amber kalawan cap dropper hideung atanapi datar cap screw luhur, dipaké di packing ubar na tester laboratorium

Pondok Description:

tube kaca botol ieu ti Erose kaca anu kualitas premium sarta dijieun tina kaca borosilicate. Teu kawas soda kaca jeruk, borosilicate nyaeta kimia tahan ngalawan natrium leaching. jenis ieu kaca ogé luyu jeung USP Tipe I na ASTM E438, syarat Tipe I Kelas B. Aranjeunna Fitur layung seragam sarta tebih konsisten tur bisa dipaké dina keur loba aplikasi laboratorium. tabung test ieu rangkep dina trays ngaleutikan-dibungkus sarta disusun pikeun nyegah kontaminasi na ngarojong pegatna.

Sarta nampa sagala urutan OEM na ODM, ngabagéakeun ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

 

Bahan: sagelas borosilicate

Ukuran: 10ml

MOQ: 1000 nepi 10000pcs

pamakéan utama: glassware Laboratorium


jéntré produk

Tags produk

item  custom dijieun vials kaca 10ml Amber kalawan cap dropper hideung atanapi datar cap screw luhur, dipaké di packing ubar na tester laboratorium
material  sagelas tubular
ukuran Ukuran normal atanapi custom dijieun ukuran husus
Topi  cap screw
warna Kaca warna aslina: Hapus atanapi Amber
percetakan karya seni

Palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna.

pak-pakan aman baku diékspor cartons pengiriman barang jarak jauh
conto Bébas sampel dina stock urang. Atawa nyieun sampel saperti desain Anjeun.
waktos sampel 3 ~ 15 dinten
waktos saham pangiriman 3 ~ 5 dinten
waktos pangiriman bulk 15 ~ 30 poé
Jalan pamayaran T / T, Western Union, Duit gram
kiriman kuantitas leutik ku express, barang bulk ku pengiriman barang laut
nyarios  





  • Saméméhna:
  • Hareup: