Cina diaméterna 37mm borosilicate tinggi botol kaca sareng emas / pabrik cap aluminium biru jeung suppliers | Erose Kaca

Diaméterna 37mm borosilicate tinggi botol kaca sareng emas / cap aluminium bulao

Pondok Description:

botol kaca diaméterna badag urang / vials (diaméter 30mm mun 80mm) dijieun di jelas kaca borosilicate tinggi, sarta sakabeh vials kaca bisa custom dilakukeun dina ukuranana béda, warna, percetakan, paking jeung saterusna, sarta warna na logo kaayaan gaduh leuwih cara , kawas palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, UV Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna. cap na boga aluinum cap, cap plastik atanapi cork cocok, sarta guna utamina kanggo packing jeung tampilan, kawas apoték (kapsul, Pél), permen / manisan, bungbu, vanili peuteuy tea daun bengong, cereals, siki, kosmétik, garing mété, hadiah surat DIY, particals leutik jeung saterusna.

Anjeun tiasa ngabejaan urang pamakéan jéntré anjeun sarta gagasan, maka kami bakal méré Anjeun saran pangalusna sarta nyadiakeun Anjeun produk sampurna.

 

Kaca warna aslina: Hapus Waktos

Diaméterna: 30 ~ 80mm

Jangkungna: 40mm mun 220mm

MOQ: 10000pcs

Custom dijieun: ukuranana, warna, percetakan, logo, packing


jéntré produk

Tags produk

 

item Diaméterna 37mm borosilicate tinggi botol kaca sareng emas / cap aluminium bulao
material sagelas borosilicate tinggi
ukuran Ukuran normal atanapi custom dijieun ukuran husus
Topi cap screw aluminium
warna Kaca warna aslina: Hapus Waktos
percetakan karya seni

Palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna.

pak-pakan aman baku diékspor cartons pengiriman barang jarak jauh
conto Bébas sampel dina stock urang. Jieun sampel anyar salaku desain jéntré.
waktos sampel 3 ~ 15 dinten
waktos saham pangiriman 3 ~ 5 dinten
waktos pangiriman bulk 15 ~ 30 poé
Jalan pamayaran T / T, Western Union, Duit gram
kiriman kuantitas leutik ku express, barang bulk ku pengiriman barang laut
nyarios  

 








  • Saméméhna:
  • Hareup: