FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

naon nu kudu lamun abdi hoyong custom dijieun gaya sorangan?

 Kahiji, anjeun kudu ngirimkeun kami panalungtikan mangrupa, ngabejaan urang ukuranana jéntré sarta bentukna, lamun gaduh gambar atawa gambar, PLS nyadiakeun kami; Kadua, mastikeun jéntré urutan kuantitas, percetakan logo, packing, pamakéan jeung saterusna, urang baris masihan anjeun sababaraha saran nurutkeun pangalaman urang, sarta ngirim Anjeun jéntré petik; Katilu, lamun pikir tawaran kami téh ok, PLS ngawartosan urang, urang mimitian nyieun sampel ka anjeun, sanggeus confirming sampel produksi bulk mimitian.  

Naon proses urutan?

a. Panalungtikan kiwari --- nyadiakeun kami kabeh syarat jéntré, kawas ukuran, kelir, percetakan, pamakéan, kuantitas, tempat pangiriman.

b. Petik --- petik resmi ngabentuk urang sareng sadaya spésifikasi jéntré.

c. file percetakan --- PDF, Ai, CDR, PSD, resolusi gambar sahenteuna kudu 300 dpi.

d. Sampel production-- urang nurutkeun sasuai ka nu Anjeun nyieun sampel sarta masangkeun ka anjeun.

e. Pamayaran terms- deposit heula, kasaimbangan dibayar saméméh ongkos.

f. Produksi bulk --- sakali sampel dikonfirmasi na anu ditampi deposit, produksi bakal ngamimitian.

g. Pengiriman barang --- ku laut, hawa atawa express. 

Naon nu MOQ?

Pikeun saham di MOQ nyaeta 1 karton, pikeun custom dijieun item nu MOQ nyaeta ti 1000 nepi ka 10000pcs, MOQ item béda oge béda. 

kumaha upami sampel?

Pikeun saham sampel urang nyadiakeun kalawan bébas <3pcs, waktos: 3days

Keur sampel custom dijieun kos téh ti USD50 ka beuki, dumasar jéntré syarat.

naon istilah harga?

Nurutkeun sasuai ka nu Anjeun bisa FOB, CFR, CIF. 

Naon port laut pangcaketna anjeun?

port Shanghai, Cina 

istilah pembayaran Naon?

T / T, Duit gram, Western Union

Naon wayah pangiriman?

Pikeun saham tanpa kaayaan husus eta bisa shipped dina 3 ~ 5days.

 Pikeun produk custom dijieun time is ngeunaan 15 ~ 30days. 

naon cara pengiriman barang?

Pikeun pengiriman barang internasional biasana eta gaduh 3 rupa, ku laut, ku hawa, ku express, biaya ti langkung mirah ka luhur, waktu éta téh ti panjang mun pondok;

Lamun anjeun dikonfirmasi jéntré produk sarta kuantitas urutan, PLS ngawartosan kami tempat pangiriman jéntré anjeun, urang baris ngitung ukuran packing sarta nyarankeun Anjeun cara pengiriman barang ekonomi pangalusna. 

naon nu kudu lamun aya anu pegat sapotong mun kuring narima eta?

Lamun barang anjog gudang anjeun, PLS munggaran waktu dipariksa packing sarta muka aranjeunna, upami aya rusak sapotong, PLS nyandak gambar seveal ka kami, sarta mastikeun kuantitas jéntré, maka kami bakal méré ongkos sarua ngimbangan. 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?