Cina terrariums nongkrong teardrop dicekel ku tali, terrarium tutuwuhan badag, planters kaca indoor, ngahias jandela pangkeng, pabrik ornamén outdoor sarta suppliers | Erose Kaca

nongkrong terrariums teardrop dicekel ku tali, terrarium tutuwuhan badag, planters kaca indoor, ngahias pangkeng jandela, ornamén outdoor

Pondok Description:

Urang sadayana karajinan kaca nu dilakukeun ku pagawe handmade, éta bisa dilakukeun dina wangun nu leuwih, jeung ayeuna teh dipake di sisi deui, kawas Pendants kongkorong, wishes vials, nongkrong vas kembang, wadah lilin, lilin nangtung jeung saterusna. Anjeun ngan perlu ngabejaan urang pamendak anjeun, urang bakal ngalakukeun produk sampurna pikeun anjeun.

 

Kaca warna aslina: Hapus Waktos

Produksi cara: Handmade

MOQ: 1000pcs

Katampa: borongan na custom dijieun

Custom dijieun: ukuranana, warna, percetakan, logo, packing


jéntré produk

Tags produk

 

item

nongkrong terrariums teardrop dicekel ku tali, terrarium tutuwuhan badag, planters kaca indoor, ngahias pangkeng jandela, ornamén outdoor

material jelas kaca
ukuran Ukuran normal atanapi custom dijieun ukuran husus
Topi Taya cap
warna Kaca warna aslina: Hapus Waktos 
percetakan karya seni

Palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna.

pak-pakan aman baku diékspor cartons pengiriman barang jarak jauh
conto Bébas sampel dina stock urang. Jieun sampel anyar salaku desain jéntré.
waktos sampel 3 ~ 15 dinten
waktos saham pangiriman 3 ~ 5 dinten
waktos pangiriman bulk 15 ~ 30 poé
Jalan pamayaran T / T, Western Union, Duit gram
kiriman kuantitas leutik ku express, barang bulk ku pengiriman barang laut
nyarios  

 













  • Saméméhna:
  • Hareup: