Cina borosilicate tinggi kaca jar jeung pabrik cork tutup na suppliers | Erose Kaca

tinggi borosilicate kaca jar kalawan cork tutup

Pondok Description:


  • Bahan: sagelas borosilicate High
  • Ukuran: Dia.20mm mun 200mm
  • MOQ: 1000pcs
  • Pamakéan: Dahareun / cookies / gudang bungbu, kado, hiasan
  • jéntré produk

    Tags produk

    item ngaropéa differen t Ukuran tinggi borosilicate kaca jar kalawan cork tutup
    material sagelas borosilicate tinggi
    ukuran Ukuran normal atanapi custom dijieun ukuran husus
    Topi Cork tutup, tutup awi, tutup kai, sagelas tutup, tutup logam, tutup palastik
    warna Kaca warna aslina: Hapus, Amber
    percetakan karya seni Palapis, percetakan layar, Golden percetakan, Silver, percetakan, Frosting, Electroplating, Shading, Matt, caang jeung saterusna.
    pak-pakan aman baku diékspor cartons pengiriman barang jarak jauh
    conto Bébas sampel dina stock urang. Atawa nyieun sampel saperti desain Anjeun.
    waktos sampel 3 ~ 15 dinten
    waktos saham pangiriman 3 ~ 5 dinten
    waktos pangiriman bulk 15 ~ 30 poé
    Jalan pamayaran T / T, Western Union, Duit gram
    kiriman kuantitas leutik ku express, barang bulk ku pengiriman barang laut
    nyarios  

    gambar langkung:

    ngaropéa differentr Ukuran borosilicate tinggi kaca jar kalawan cork tutup (2) ngaropéa differentr Ukuran borosilicate tinggi kaca jar kalawan cork tutup (5) ngaropéa differentr Ukuran borosilicate tinggi kaca jar kalawan cork tutup (4) ngaropéa differentr Ukuran borosilicate tinggi kaca jar kalawan cork tutup (3)


  • Saméméhna:
  • Hareup: