wartos

  • 0.5ml 1ml 2ml 3ml 5ml 10ml Scale Line Reusable Laboratory Lab Glass Pipettes Dropper With Rubber Head

    Brand: EROSE Material: borosilicate glass + rubber top head Usage:  Be suitable for chemistry laboratory,  good transferring tool for removing chemical liquid Size:  0.5ml  1ml 2ml 3ml 5ml 10ml Printing: with special scale printing, more clear display,  not falling off    
    Maca deui
  • screw neck glass vials for labortoray and other usages

        Here we want to recommend you one series screw new glass bottle, it’s made by borosilicate glass,  it have amber and clear color, the cap have plastic one and bakelite one, it have been widly used in laboratory, and it also have other more usage in pharmaceutical and other si...
    Maca deui
  • Glass culture test tube is waiting for you to discover more usages

    Glass culture test tube with cork lid, rubber stopper, they are always used in laboratory, but it also can be used for packing ware, it can be for packing and display more products, like candy, tea, spice, bathsalt, power, cigar, dry flowers,  wishes message gifts and more more usages, More uses ...
    Maca deui
  • custom made 2ml 3ml 5ml 6ml 7ml 8ml 10ml 15ml 20ml 30ml crimp neck glass vials bottle with flip off cap

    In present market the OEM order is main developping way,  our glass vials bottle are same,  more clients choose to order own style one,  like size, shape, color, printing,  label, packing and so on,  it can bring more benefit for own products and brand,  meanwhile add extra value.   You can check...
    Maca deui
  • Is borosilicate glass BPA free?

    While Borosilicate is far more durable and resistant to thermal shock than other types of glass, it is glass so breakage is still a possibility. … Borosilicate glass is hypoallergenic, lead-free and unlike a plastic straw, it is BPA-free. You can check our products for knowing more:  https:...
    Maca deui
  • What is borosilicate glass bottle?

    Borosilicate glass is a type of glass with silica and boron trioxide as the main glass-forming constituents. Borosilicate glasses are known for having very low coefficients of thermal expansion (≈3 × 10−6 K−1 at 20 °C), making them resistant to thermal shock, more so than any other common glass. ...
    Maca deui
  • vials kaca tubular tina produk kaca Xuzhou Erose Co., Ltd.

    Aplikasi / komponén pikeun: • réagen, média getih sarta nguji, analisis cikiih. • injectables Asasi Manusa, dosage cair lisan, eusian garing, produk kaséhatan sato. • samplers parfum, ngajalankeun produk seungit, point of beuli, giveaways counter kosmetik. • Municipal & nguji cai swasta, en ...
    Maca deui
  • Naon kaca borosilicate?

    Naon kaca borosilicate? Kantos wondered naha sababaraha kaca can balik ti freezer kana oven na deui bari batur teu tiasa? Hiji katerangan teleb bakal merlukeun semester di fisika, diajar hubungan dénsitas pikeun integritas struktural jeung koéfisién of ékspansi termal, tapi nu pondok hiji ...
    Maca deui
  • borosilicate tinggi jar neundeun sagelas jeung cork tutup atawa awi kai tutup

    Peti silinder Jeung Cork tutup atawa Awi kai tutup Kaca airtight canisters kalawan lids cork atawa awi kai tutup, idéal pikeun nyimpen cookie, permen, tipung, buncis, bungbu, cereals jsb kaca jelas ngidinan Anjeun nempo naon di unggal jar, sahingga idéntifikasi tina eusi gampang. Multi Tujuan, Bea ...
    Maca deui
  • tube Kaca kalawan cork tutup

    Pipah kaca sareng cork tutup mindeng dipaké ku laboratorium tapi pipah test jeung cork cocok atawa batur ogé dipaké pikeun ngamuat sababaraha rempah kawas vanili peuteuy ngarah bisa ngaropéa sagala rasa jeung ambu maranéhanana. Sababaraha tabung kaca sareng corks oge objek hiasan murni pikeun nembongkeun keusik, manisan o ...
    Maca deui
  • vials Kaca boga lega maké aréa

    vials Kaca buleud dina industri ilmiah sarta farmasi nu hiji baku lantaran kapasitas nyepeng, sarta sipat mulya kaca. Laboratorium terus make vials sagelas leutik pikeun nguji kimiawi sarta nyimpen. saeutik nginum obat anu aman disebarkeun di vials kaca sareng ...
    Maca deui
  • sagelas Borosilicate

    sagelas Borosilicate

    jar Borosilicate neundeun sagelas mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun nembongkeun produk anjeun dina warung anu, acara husus, atawa salaku pilihan bungkusan keur luhur-rak na cagar galur.
    Maca deui